THE SEWING SHOP
BREE • Een nieuwe naaimachine, een toffe workshop of hulp met je eigen machines ... wij helpen je graag op weg.

Al zeggen we het zelf, The Sewing Shop is de gezelligste naaimachinewinkel van Limburg (B), met kennis en massa ervaring.

Sta je op het punt een nieuwe naaimachine te kopen ?
Dan ben je bij ons, in Bree, aan het juiste adres. Ikzelf ben al meer dan 10 jaar bezig met de zelfmaakmode en heb dus al heel wat uurtjes doorgebracht achter onze machines. Wij hebben bewust gekozen voor onze drie hoofdmerken. De Zwitserse kwaliteit van BERNINA, bernette voor de beginnende naaister en het volledige Brother-gamma met uiteraard hun geweldige borduurmachines.

Wij zijn een erkende BERNINA en Brother dealer. Hierdoor ben je zeker van de nodige begeleiding, kwaliteit en degelijke dienst na-verkoop. Wij hebben onze eigen onderhoudsdienst en daardoor is je machine, ook na je aankoop, bij ons in goede handen.

Van de eenvoudige mechanische machine tot de computergestuurde modellen ... Van naaimachines, tot borduurmachines, overlocks en coverlocks ... wij hebben voor ieder budget en ieder niveau de juiste machine in huis.

Op de bovenste verdieping vind je onze workshopruimte terug. Hier geven we workshops voor zowel beginners als gevorderden. Interesse? Check onze webshop of neem contact voor het actuele aanbod.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Wij zijn open van:
Woensdag tem Zaterdag: 11u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u
of op afspraak !!
Neem gerust met ons contact op, wij helpen je graag op weg

Check onze webshop: www.thesewingshop.be
Gerdingerstraat 17
3960 Bree
breng me hierheen