MEEUW QUILTFRAMES
ALMERE • Wij zijn oorspronkelijk gestart als meubelmaker maar hebben ons nu geheel toegelegd op het ontwerpen, bouwen en leveren van exclusieve quiltframes wegens het enorme succes hiervan. Belangrijk hierbij is de persoonlijke aandacht voor onze klanten.

U kunt een afspraak maken om bij ons thuis een demonstratie te krijgen van onze hand- of machinequiltframes. U kunt van te voren aangeven welk formaat het beste bij u past, (hoe groot is de grootste quilt die u wilt maken?).

Wij zorgen dat de buizen met de juiste lengte aanwezig zijn, zodat het frame en de buizen, compleet gereed gemaakt voor gebruik, direct door u kunnen worden meegenomen.
Wij gebruiken standaard verwarmingsbuizen met een doorsnede van 28 mm., verkrijgbaar bij alle grote 'Doe het zelfzaken', zoals Gamma en Praxis, of verwarmingsinstallateur.

Zenden wij het hand- of machinequiltframe aan u op, dan kunt u beter zelf de buizen aanschaffen, omdat het opsturen van de buizen een erg kostbare aangelegenheid is.

Het ophalen van het frame heeft enkele voordelen:
• Wij zorgen dat uw frame staat opgesteld en leggen de werking uit met behulp van onze uitgebreide handleiding.
• Onze klanten vinden het prettig om zelf te zien hoe e.e.a. in elkaar zit en werkt.

Na de uitleg wordt het frame gedemonteerd (heeft u dat ook gezien) en neemt u het frame en de door John 'klaar voor gebruik gemaakte' buizen mee.
Loefzijde 26
1316ve Almere, Nederland
breng me hierheen